OVER ONS

WERK

CONTACT

OVER ONS

Design is how it works

WIE WE ZIJN

Leer ons kennen

MARK TOONEN

Visionair en verleider in het vak, met een passie voor conceptontwikkeling en een liefde voor printed media. Ik geloof in de kracht van de eenvoud, woorden en de menselijke kern van een verhaal. Via Architectuur en Bouwkunst in de visuele communicatie terecht gekomen. Sindsdien niet meer weg te slaan. Na een periode van freelance werk tijdens mijn studie de krachten samengebundeld met Marten.

MARTEN KUIPERS

Een beelddenker en ontwerper in hart en nieren. Ik leef voor de creatie en geloof in het verhaal achter een

ontwerp, de kracht van sociale media en het betrekken van de mens in alle fasen van het ontwerpproces.

Na een afgeronde studie in de grafische vormgeving ben ik door gaan leren in Leeuwarden op conceptueel en strategisch vlak. Na diverse stages bij ontwerpbureaus en een periode van freelance werk, ben ik samen met Mark een nieuwe uitdaging aangegaan.

WAT WE DOEN

Dit kan je van ons verwachten

BRANDING & DESIGN

Met de focus op mensen, graven we in vraagstukken en luisteren we naar de juiste personen om je bedrijf te laten groeien. Deze kennis passen wij toe in concepten en ontwerpen die je onthoudt. We relativeren, concretiseren en gaan opzoek naar een sterke balans tussen online en offline uitingen. Maar altijd human-centered, persoonlijk en eenvoudig.

ONZE FILOSOFIE

Dit is hoe we denken

JUISTE VRAGEN STELLEN

Door een vraagstelling kritisch te ontleden en te graven in diepere lagen, leg je de problemen bloot die er echt toe doen. Maar alleen als deze vragen aan de juiste personen gesteld worden. De gebruikers, de doelgroep, de mensen achter het verhaal. Deze mensen delen de meest waardevolle mening die het bedrijf maakt voor wat het is. Ze helpen je groeien, zolang je maar goed naar ze kijkt en luistert.

DESIGN IS HOW IT WORKS

Hoe mooi het plaatje er ook uitziet, uiteindelijk wil je er een doel mee behalen. Je bedrijf wil zijn visie nastreven of het leven van de mens moet er leuker en makkelijker door worden. Het plaatje moet relevant zijn en kloppen met wie je bent en wilt zijn. Door een sterk ontwerpproces dat altijd werkt vanuit je identiteit en het testen met eindgebruikers, weten wij zeker dat de ontwerpen waarde toevoegen en je laten groeien.

SAMEN STA JE STERKER

Het betrekken van de juiste personen bij het proces is cruciaal. Door samen met de doelgroep, middels co-creatie deze weg te ontdekken, kom je tot nieuwe inzichten, unieke eindproducten en werk je aan bijzondere relaties.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

mail@markenmarten.nl

CONTACT

Mark & Marten

 

06 141 61 889