OVER ONS

WERK

CONTACT

RADIAL

Al je vrienden binnen handbereik

DE CASE

Numrush Smartwatch Competitie

NIEUW SOCIAAL PLATFORM

Het grootste compliment anno nu is als iemand meer aandacht voor jou heeft dan voor zijn mobiele telefoon. Door alle bijkomende technieken kijken we vaak meer naar een beeldschermpje dan naar elkaar. We noemen het social media, maar is het wel echt sociaal? Voor de Numrush smartwatch app-contest hebben we een concept voor een echt sociaal platform ontwikkeld waar we de publieksprijs mee hebben gewonnen!

MELDING

De gebruikers krijgen een melding op het moment dat één of meer vrienden in de buurt zijn. Wanneer je toe bent aan gezelschap kun je hem of haar daarvoor uitnodigen. Andersom werkt het precies hetzelfde.

NABIJE VRIENDEN

Je nabije vrienden kun je bekijken in een lijst waarvan de nieuwste melding bovenaan staat weergegeven. Ook hier kan je ze uitnodigen en staan de open verzoeken. Je mobiele telefoon heb je pas nodig wanneer de uitnodiging is geaccepteerd en je elkaars precieze locatie wil achterhalen om af te spreken. Binnen de app zal deze wegens privacy niet gegeven worden.

SOCIAL MEDIA

Contacten kunnen worden toegevoegd via je mobiele contactenlijst, Twitter en Facebook. Bovendien is er de mogelijkheid de laatste ‘tweet' en ‘post’ van je nabije vrienden te bekijken zodat je meteen gespreksstof hebt.

INSTELLINGEN

Ook de afstand waarin je gevonden wilt worden kun je zelf instellen. Wanneer je even geen tijd hebt voor vrienden zet je de vindbaarheid met één druk op de knop uit en zal je dus niet gestoord worden.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

mail@markenmarten.nl

CONTACT

Mark & Marten

 

06 141 61 889